• +31 (0)45 545 341 6
  • info@venetianblinds.nl
  • Euregiopark 16-B, 6467 JE Kerkrade
DSC_2533 square2

ALS KWALITEIT UW KEUZE BEPAALT

Venetian Blinds is sinds 1956 een pionier op het gebied van rolluiken en zonwering. Sinds 1996 staat eigenaar Ruud Dautzenberg dagelijks aan het roer om onze klanten de meest hoogwaardige producten te mogen aanbieden. Ruud is al ruim 35 jaar actief in de rolluiken- en zonweringbranche. U kunt ervan uitgaan dat zijn jarenlange ervaring leidt tot maatoplossingen die passen bij uw wensen.

Onze slogan ‘Als kwaliteit uw keuze bepaalt’ is dan ook niet zomaar uit de lucht gegrepen. Ruud staat met zijn team klaar om bij u thuis de hoogst mogelijke kwaliteit in combinatie met de meest duurzame producten te leveren. Hierbij vinden wij persoonlijk klantcontact ontzettend belangrijk. Wij komen graag bij u langs om deskundig en passend advies te kunnen geven over de hedendaagse trends en maatstaven. Uiteraard op een tijdstip dat u het beste schikt.

MAAK EEN AFSPRAAK

PLAATSING DOOR VAKMENSEN

De montage en installatie gebeurt door onze eigen specialisten. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en producten, waardoor onze vakmensen op een zorgvuldige manier monteren.

VOLLEDIG NAAR UW WENSEN

Al onze producten worden perfect op maat gemaakt, volledig passend bij uw woonstijl. Ons assortiment combineert comfort, kwaliteit, veiligheid én design in één.

24-UURS SPOEDSERVICE AAN HUIS

Onze monteurs kunnen bij problemen door schade of inbraak snel ter plekke zijn. Via het algemeen nummer kunt u ons op elk gewenst moment van de dag bellen.

Neem een kijkje achter de schermen

ONZE PARTNERS

© Venetian Blinds 2023 Cookieverklaring | Privacy Verklaring