• +31 (0)45 545 341 6
  • info@venetianblinds.nl
  • Euregiopark 16-B, 6467 JE Kerkrade
rolgordijn-venetian-blinds

Rolgordijnen

Geen ruimte is hetzelfde. Ramen kunnen de meest uiteenlopende vormen hebben en ook de lichtinval is nergens gelijk. Naast deze praktische zaken is er bovendien nog de inrichting die per persoon verschilt. Daarom zijn onze rolgordijnen beschikbaar in meer dan 300 stoffen en vier verschillende transparanties. Zo hebben we voor elk raam en iedere stijl de juiste look.

Eigenschappen

Onze diverse afwerkingsopties bieden je de mogelijkheid om je raamdecoratie je eigen persoonlijke touch te geven. Met onze decoratieve onderlatten in hoogglanskleuren of natuurlijke houten details en een moderne metallic look zorg je voor extra contrast en geef je elke stof in de serie net een luxere uitstraling. Voor een chique finishing touch kies je een designeronderlat met houten afwerking of een glanzende, geborstelde of matte metallic afwerking.

Offerte

Wij ontvangen u graag in onze showroom, waar wij een ruim assortiment aan rolgordijnen kunnen tonen. Met onze kennis begeleiden wij u bovendien in het maken van uw keuze. Een afspraak maken is overigens geheel kosteloos. Weet u al welk product u wilt bestellen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

VRAAG DE OFFERTE AAN
© Venetian Blinds 2023 Cookieverklaring | Privacy Verklaring