• +31 (0)45 545 341 6
  • info@venetianblinds.nl
  • Euregiopark 16-B, 6467 JE Kerkrade
  • maart

    18

    2020
  • 836
  • 0
Coronavirus – maatregelen

Coronavirus – maatregelen

Venetian Blinds blijft ook de komende tijd voor jullie klaar staan. Onze dienstverlening blijft doorgaan en wij zetten ons 100% in om zelfs tijdens deze crisis de beste kwaliteit en service te leveren. Maar wel met extra voorzorgsmaatregelen (volgens richtlijnen RIVM) om gezamenlijk de verspreiding tegen het coronavirus tegen te gaan. Het bieden van een gezonde en veilige (werk)omgeving staat natuurlijk voorop.

 

Personele bezetting; wie ziek is blijft thuis

Wij hebben strikte afspraken gemaakt met al onze medewerkers. Indien zij of iemand uit hun omgeving verschijnselen vertoont van griep, verkoudheid of koorts blijven ze thuis. Gevolgen voor onze planning proberen we zo veel mogelijk te beperken maar kunnen we niet geheel voorkomen. We rekenen hiervoor op uw begrip.

 

Showroombezoek

Onze showroom is geopend. Er worden geen handen geschud en we houden minimaal 1,5m afstand. Wij verzoeken om thuis te blijven en uw bezoek te annuleren of te wijzigingen bij enige vorm van klachten.

 

Afspraken bij u thuis (inmeten/monteren/repareren)

De meeste werkzaamheden kunnen wij uitvoeren zonder persoonlijk contact of met een minimale afstand van 1,5m. Indien er werkzaamheden binnen uitgevoerd dienen te worden, kunnen we ervoor kiezen om dit uit te stellen. Bijvoorbeeld dat we onze buitenzonwering monteren en later terugkomen voor het afwerken/aansluiten aan de binnenzijde van uw woning.

 

Uiteraard willen wij ook onze medewerkers maximaal beschermen tegen besmetting. Heeft u een afspraak staan met ons en vertoont u of iemand in uw omgeving ziekteverschijnselen? Geef het ons door zodat we samen naar een gepaste oplossing kunnen zoeken.

 

Regelmatig handen wassen

Zorgvuldig handen wassen is erg belangrijk. Bij binnenkomst en bij vertrek maken onze medewerkers graag van uw faciliteiten gebruik om hun handen te wassen. Wij raden u aan hetzelfde te doen. In het bijzonder nadat er contact is geweest met overgedragen zaken zoals een afstandsbedieningen, werkbon, etc.

 

Deze maatregelen blijven gelden t/m 28 april. Of totdat het RIVM en onze overheid ander advies geven. Indien er aanleiding is om de einddatum van de maatregelen aan te passen en/of aanvullende maatregelen te nemen, dan informeren wij u tijdig hierover.

 

Wij wensen iedereen veel gezondheid en succes in deze onwerkelijke tijd.

 

© Venetian Blinds 2023 Cookieverklaring | Privacy Verklaring