• +31 (0)45 545 341 6
  • info@venetianblinds.nl
  • Euregiopark 16-B, 6467 JE Kerkrade
  • oktober

    23

    2018
  • 1246
  • 0

Elegant en tijdloos wonen met onze nieuwe collectie vouwgordijnen

Vouwgordijnen creëren veel warmte en huiselijkheid, waardoor deze sfeerbepalend zijn in je interieur. Met onze nieuwe vouwgordijncollecties Elegant Wonen en Tijdloos Wonen bieden wij een oplossing voor ieder interieur. Zo staan vouwgordijnen bekend om hun klassieke uitstraling, maar door te kiezen uit stoere effen stoffen passen vouwgordijnen ook goed in een modern interieur. In deze blogpost vertellen we je graag meer over onze nieuwste collecties en hoe deze perfect in jouw woon-, slaap-, werk- of badkamer passen.

Fijne basisoplossing

Wat is nu het verschil tussen deze twee nieuwe collecties? De collectie Tijdloos Wonen biedt een prachtige basisoplossing met moderne stoffen. Zo past deze in iedere interieurstijl; van modern en strak tot een romantische en klassieke inrichting. De Elegant Wonen collectie heeft een ruim aanbod aan unieke stoffen voor diverse interieurlooks en een slimme bediening, zoals SmartCord® kettingbediening en PowerView® Motorisation.

Voor ieder wat wils

Door de keuze uit twee collecties is er altijd een oplossing voor jouw huis. Zo kun je kiezen uit meer dan 100 items, volgens de laatste interieurtrends. Onze styliste Maartje Knipscheer: “Onze op maat gemaakte collecties bestaan uit een breed palet aan decoratieve en functionele stoffen. Ga je voor lichtdoorlatend of verduisterend? Voor zijde, fluweel of linnen? Voor velvet of metallic? Door twee nieuwe collecties aan ons portfolio toe te voegen bieden we voor ieder wat wils, passend bij elk budget en iedere stijl.”

Spelen met licht

Ook kun je kiezen voor stoffen met een akoestische en vlamvertragende werking of een Cradle to Cradle Certified™ Brons certificaat – een duurzaamheidsprogramma dat het kringloopprincipe stimuleert. Onze vouwgordijnen zijn handgemaakt en hebben geen loshangende koorden, waardoor deze dus ook veilig zijn voor kinderen. Maartje: “Door de jaren heen hebben we veel kennis opgedaan over het beheersen en doorlaten van licht. We hebben al onze ervaring in deze nieuwe collecties van een klassieke stijl gestopt, van prachtige doorzichtige materialen tot verduisterende opties.”

Natuurlijke schoonheid

“De Tijdloos Wonen collectie biedt een prachtige basisoplossing voor iedereen, terwijl bij de Elegant Wonen collectie luxe stoffen en comfort centraal staan. De strakke stofplooi wordt gecreëerd door baleinen die met de hand aan de achterkant van het vouwgordijn genaaid zijn. Dit maakt deze collectie vouwgordijnen charmant met simpele, rechte lijnen, die de natuurlijke schoonheid van de stof tonen”, vertelt Maartje. Gemaakt met de zorg, kwaliteit en expertise die je van ons gewend bent!

bron: Luxaflex

© Venetian Blinds 2023 Cookieverklaring | Privacy Verklaring