• +31 (0)45 545 341 6
  • info@venetianblinds.nl
  • Euregiopark 16-B, 6467 JE Kerkrade
  • januari

    11

    2017
  • 3007
  • 0
Tips voor de aanschaf van raambekleding

Tips voor de aanschaf van raambekleding

Raamdecoratie is tegenwoordig een belangrijk item bij de inrichting van ons huis. De mogelijkheden die u kunt toepassen zijn oneindig. Slechts een kleine greep uit de producten zijn rolgordijnen, jaloezieën, shades en markiezen. Weet u niet goed waar u moet beginnen? Hieronder geven wij tips over raambekleding. Zo wordt het kiezen van de juiste raamdecoratie een stuk makkelijker.

Passend bij uw huis en interieur
Zoek raambekleding die past bij uw huis en interieur. Een jaren dertig woning? Mooie vouwgordijnen geven sfeer en warmte. Nieuwbouw met een moderne inrichting? Denk dan aan Shades voor een perfecte combinatie van privacy en licht op elk tijdstip van de dag.

Kleur bekennen!
Veel mensen neigen naar veilig wit bij het kiezen van raambekleding. Maar durf ook voor een kleurtje te gaan. Dit maakt het interieur spannend. Heeft uw woning kleine ruimtes? Kies dan voor lichte kleuren. Dit oogt ruimtelijker. Houdt ook rekening met het patroon; verticale strepen benadrukken de hoogte van de kamer en horizontale strepen benadrukken de breedte van de kamer.

Tocht
Heeft u enkel glas of last van tocht? Kies voor isolerende raambekleding! De combinatie van enkel glas met rolgordijnen of goed sluitende binnen- of buitenluiken, zorgt voor een zekere mate van isolatie. Dit heeft ook weer een positief effect op de energiekosten.

Raambekleding in de badkamer
Raamdecoratie kan ook gewoon in de badkamer! Er zijn verschillende producten met een speciale coating tegen vuil, vocht en bacteriën. Ook handig voor de keuken, waar raamdecoratie snel vet wordt.

Een schuin zolderraam?
Er zijn verschillende producten die op het draai/kiepraam worden bevestigd. Bijvoorbeeld Nano rolgordijn, Duette Shades of Plissé Shades van Luxaflex.

Advies nodig?
Vindt u het nog steeds moeilijk om een keuze te maken? Tijdens een bezoek aan onze vernieuwde showroom geven wij u deskundig advies. Ook maken wij graag een persoonlijke afspraak, zodat wij u ter plekke kunnen adviseren en een passende offerte kunnen aanbieden.

© Venetian Blinds 2023 Cookieverklaring | Privacy Verklaring