• +31 (0)45 545 341 6
  • info@venetianblinds.nl
  • Euregiopark 16-B, 6467 JE Kerkrade
  • maart

    9

    2021
  • 2014
  • 0
Venetian Blinds uitgeroepen tot Luxaflex® Gallery Dealer 2020-2021!

Venetian Blinds uitgeroepen tot Luxaflex® Gallery Dealer 2020-2021!

In februari kiest Luxaflex® Outdoor zijn ‘Dealers van het Jaar’. Deze titel wordt verleend aan dealers die de afgelopen maanden uitblonken in de manier waarop zij het merk Luxaflex® uitdragen naar hun klanten. Binnen de categorie Gallery Dealers heeft Venetian Blinds de eretitel van Luxaflex® Outdoor Gallery dealer van het jaar 2020-2021 mogen ontvangen.

 

“In de periode 2020-2021 heeft Venetian Blinds zich onderscheiden door, in moeilijke tijden een topomzet te combineren met een hoge klanttevredenheid en serviceniveau. Juist in een periode dat Nederland massaal in en om het huis bezig was, wisten zij de verwachtingen van hun klanten te toppen en door de persoonlijke benadering een extra glimlach bij hun klanten te weeg te brengen”: aldus Luxaflex. “De jury is dan ook vol lof over de gedrevenheid van de familie Dautzenberg en haar medewerkers en verheugt zich op een verdere intensieve samenwerking.”

 

Tim Dautzenberg van Venetian Blinds: “Uiteraard zijn wij trots en blij met deze fantastische onderscheiding. Dit laat zien dat onze inzet niet voor niets is geweest. Met de steeds warmer wordende zomers is goede buitenzonwering de investering dubbel en dwars waard. We willen ons onderscheiden door onze klanten te ontzorgen. Advies, inmeten, montage en naservice worden allemaal met grote zorgvuldigheid gedaan. Ons hele team heeft hard gewerkt om deze titel te verdienen. Daar ben ik enorm trots op!”

 

Over Luxaflex® Gallery dealer

De consument is bij een Luxaflex® Gallery dealer verzekerd van de ultieme Luxaflex® ervaring. Gallery dealers zijn allround specialisten die de vele mogelijkheden van Luxaflex® Outdoor tonen en er alles over kunnen vertellen, maar nog belangrijker: zorgen voor een vakkundige montage van het maatwerk en die zich ook met lastigere situaties raad weten.

 

Juist in de periode dat de detailhandel in Nederland onder zware druk staat en online oriëntatie meer en meer persoonlijk advies verdringt, hecht Luxaflex® sterk aan haar netwerk van deskundige, betrokken en loyale dealers. Ze geven advies, meten, monteren en hebben verstand van styling en techniek. Bij een product als buitenzonwering, waar techniek en woonbeleving hand in hand gaan, is de rol van de dealer essentieel!

© Venetian Blinds 2023 Cookieverklaring | Privacy Verklaring