• +31 (0)45 545 341 6
  • info@venetianblinds.nl
  • Euregiopark 16-B, 6467 JE Kerkrade
  • september

    18

    2017
  • 1680
  • 0
Vijf inspirerende woonruimtes

Vijf inspirerende woonruimtes

Ook zo’n zin om even lekker weg te dromen bij inspiratievolle ruimtes? Lees dan snel deze blogpost, want we delen een aantal inspirerende ruimtes en tips in de woontrends van volgend jaar. Denk aan een mooie badkamer, keuken, woonkamer, slaapkamer en eetkamer. Deze maand begint de herfst en daarom zorgen we ervoor dat we fijn beeldmateriaal delen in de tinten van dit seizoen, die zorgen voor een warme sfeer in huis.

Warm, warmer, warmst
De woonkamer is een plek waar de familie gezellig samenkomt om te borrelen, televisie te kijken, te kletsen en lekker te ontspannen. Het is belangrijk dat dit een fijne omgeving is die warmte en rust uitstraalt, maar tegelijkertijd ook stijlvol is. De warmte in het interieur kun je gemakkelijk creëren door kleuren als terra, zalm, steenrood en karamel te gebruiken en warme dekentjes, extra kandelaars en koperkleurige vazen als accessoires in de kamer te plaatsen.

Beeld links: decoidees.be, midden: Pinterest, rechts: HomeDeco

Sweet dreams
In de slaapkamer kan de trend met warme kleuren zeker worden doorgezet en ook hier geeft het gebruik van extra kussens en dekens een warme sfeer. In de slaapkamer is het wel extra belangrijk om goede raambekleding te kiezen die het daglicht buiten houden. Het is uiteraard niet de bedoeling dat je eerder wakker wordt doordat er nog een straaltje zonlicht naar binnenglipt! Kies daarom bijvoorbeeld voor Luxaflex® verduisterende rolgordijnen, deze zijn in allerlei soorten, maten en materialen verkrijgbaar zodat deze altijd passen in het interieur.

Beeld links: Style Curator, midden: Rolgordijnen, rechts: Bloglovin’

Een kleurtje in de badkamer
De badkamer dient in huis vooral een praktische functie, maar waarom zou je hier niet je interieurskills op loslaten? Maak ook van je badkamer een stijlvolle plaats waar je de sfeer van het huis laat terugkomen. Kies bijvoorbeeld voor handdoeken in dezelfde tint en pas hier ook de badmat, zeeppomp en andere accessoires op aan. En wist je dat felgekleurde raambekleding zorgt voor een frisse uitstraling?

Beeld links: Homemadebyliv, midden: H&M, rechts: Luxaflex® Horizontale Jaloezieën

Stijlvol koken
In de keuken worden de heerlijkste maaltijden, taarten en hapjes bereid voor familie en vrienden. De keuken kun je gemakkelijk bij de woonkamer betrekken door ook hier elementen terug te laten komen in de aankleding of het design. Denk aan kleuren van potten, pannen en een mooie bos bloemen. Gebruik je veel hout in de woon- of eetkamer, laat dit dan ook in de keuken terugkomen door bijvoorbeeld houten snijplanken of een fruitschaal op het aanrecht te plaatsen.

Beeld links: Amara, midden: Luxaflex® Plissé Shades, rechts: Domino.com

Tafelen
Ook de eetkamer mag niet ontbreken in dit overzicht. Een fijne, grote tafel waar met het hele gezin of met de vriendengroep gegeten kan worden, is in vele Hollandse huizen een must. Een warm interieur draagt bij aan een avond lang tafelen en bijpraten. Zorg voor sfeerverlichting door koperen kandelaars en stijlvol servies.

Beeld links en midden: Pinterest, rechts: Luxaflex® Facette® Shades

Bekijk de eindeloze mogelijkheden van raamdecoratie op onze website of bezoek onze showroom in Kerkrade! Wij helpen je graag verder. Onze specialisten staan voor je klaar.

Bron: Luxaflex

© Venetian Blinds 2023 Cookieverklaring | Privacy Verklaring